Nieuw in Corel PaintShop Pro 2022
Corel PaintShop Pro 2022 is ontworpen met de nadruk op prestaties, gebruiksgemak en creativiteit. Met de zeer doelmatige functies en tools op basis van kunstmatige intelligentie (AI of Artificial Intelligence) wordt het mogelijk om iets echt origineels te maken.
NIEUW! Framegereedschap
Met het geheel nieuwe Framegereedschap kunt u rasterobjecten snel, eenvoudig en op intuïtieve wijze in vormen plaatsen. Teken frames om als handige tijdelijke aanduiding te gebruiken of teken een frame op een geselecteerd object, een geselecteerde afbeelding of tekst voor een fraai afgewerkt resultaat. Zie Afbeeldingen in vormen plaatsen met het Framegereedschap voor meer informatie.
Nieuw! Achtergrond vervangen op basis van AI
Achtergrond vervangen op basis van AI biedt een leuke nieuwe manier om de achtergrond van portretten met personen te vervangen. Kies een foto in portretstijl en laat de achtergrond door AI selecteren. U kunt de selectie vervolgens verfijnen of aanpassen met het oog op het door u gewenste effect en de achtergrond vervangen door een van de vooraf ingestelde achtergronden, maar u kunt ook een van uw eigen afbeeldingen als achtergrond gebruiken, van uw favoriete strandlandschap tot stadsgezichten, landschappen, achtergronden voor portretstudio's en meer. Zie De achtergrond van portretten vervangen met Achtergrond vervangen op basis van AI voor meer informatie.
Nieuw! AI-portretmodus
Verwijder afleidende elementen en leg de focus op de mensen in uw foto's. Met de AI-portretmodus beschikt u over een eenvoudige manier om een professioneel ogend scherptediepte-effect toe te voegen aan een foto in portretstijl. Met AI wordt automatisch het onderwerp van de foto vastgesteld, waarmee de ideale buffer wordt gecreëerd voor de gewenste vervaging, het bokeh-effect en de door u geselecteerde focale instellingen. Zie Een scherptediepte-effect toevoegen met de AI-portretmodus voor meer informatie.
Verbeterd! Kant-en-klare effecten, op basis van AI
Kant-en-klare effecten bieden nog meer manieren om uw foto's te verbeteren met de besturingselementen Kleurovereenkomst en Afbeelding effenen voor effecten op basis van AI. Met Afbeelding effenen kunt u de hoeveelheid detail besturen wanneer u een effect op basis van AI toepast, waarbij scherpe randen behouden blijven en gebieden met vergelijkbare kleuren in elkaar overvloeien. Met Kleurovereenkomst kunt u de balans bepalen tussen de kleur van de stijl en de oorspronkelijke afbeeldingskleuren.
Verbeterd! Gebruiksgemak
We hebben het tabblad Welkom verbeterd op grond van uw werkwijze en hebben een handig nieuw tabblad Werkvlak toegevoegd met ingebouwde studielessen en leermiddelen waarmee u het product op uw gemak onder de knie kunt krijgen. Dankzij het verbeterde ontwerp en nieuwe miniatuur-voorbeeldweergaven voor recente bestanden kunt u intuïtief navigeren en beschikt u over een naadloze ervaring.
NIEUW! Ondersteuning voor HEIF-/HEIC-bestanden
Profiteer van de nieuwe ondersteuning voor de bestandsindelingen HEIC en HEIF. Upload de afbeeldingen die u heeft vastgelegd met een Apple iPhone of iPad zonder dat u de bestandsindeling hoeft te converteren. Zie HEIC-bestanden openen op een iPhone of ander apparaat voor meer informatie.
Nieuw! Creatieve inhoud
Creativiteit is waar alles in PaintShop Pro om draait. Daarom hebben we nieuwe penselen, kleurenpaletten, verlopen, patronen en plaatjespenselen toegevoegd. Download de nieuwe patronen vanaf het tabblad Welkom; de rest van de nieuwe inhoud is al in PaintShop Pro geïntegreerd.
Exclusieve collectie met bonussoftware voor de Ultimate-versie
Als u PaintShop Pro 2022 Ultimate kiest, ontvangt u de volgende bonuscollectie:
Werkvlak Sea-to-Sky™: Ervaar dit geheel nieuwe werkvlak voor fotobewerking, speciaal ontworpen om uw drone- en onderwaterfoto's echt bijzonder te maken.
PhotoMirage Express: Zet elke afbeelding probleemloos en in een paar minuten om in een adembenemende animatie met PhotoMirage Express.
Painter® Essentials 8: Dit makkelijk aan te leren schilderprogramma tovert uw foto's om in prachtige kunstwerken in olieverf, pastel of een impressionistische stijl. Of leer zelf schilderen, tekenen en schetsen op een leeg doek in een prettige omgeving, met potlood, pen en deeltjes.
Corel® AfterShot 3: Leer snel hoe u op professionele wijze RAW-foto's kunt bewerken en neem controle over zeer grote fotocollecties met Corel AfterShot 3. Breng eenvoudige correcties en verbeteringen aan en bespaar tijd met batchverwerkingstools waarmee u aanpassingen op één foto of op duizenden foto's tegelijk kunt toepassen.
Creatieve collectie van Corel®: Breid uw creatieve mogelijkheden uit met tientallen penselen, texturen en meer dan 100 van royalty's gevrijwaarde achtergronden. Verbeter uw fotoprojecten met vrolijke ontwerpen, bloemen, zonsondergangen en meer, samen met een scala aan levendige penseelstreken.
Hoogtepunten: Snelle video's maken met de hoogtepunten van uw allerlaatste avonturen is nu een stuk gemakkelijker met de nieuwe app voor slimme video's: Hoogtepunten. U hoeft alleen foto's en video's te importeren en Hoogtepunten analyseert en extraheert de beste gedeelten en stelt deze voor u samen, op de maat van de muziek. Video's maken met die momenten van alledag die u graag zult delen, is nu een stuk makkelijker.
MultiCam Capture™ Lite: Betrek uw kijkers, laat uw publiek groeien en leg video vast met MultiCam Capture Lite. Zo wordt het gemakkelijk om instructie- en gamingvideo's te maken, productdemo's op te nemen en nog veel meer te doen met deze gebruiksvriendelijke opnamesoftware. .