Vectorobjecten tekenen en bewerken : Objecten omzetten in paden

Objecten omzetten in paden
U kunt elk geselecteerd vectorobject, dus ook tekst, omzetten in een volledig bewerkbaar pad (alsof het met het gereedschap Pen is gemaakt). Zo kunt u alle opdrachten van het gereedschap Pen gebruiken om de tekenpunten te bewerken en het geconverteerde object aan te passen.
In dit voorbeeld ziet u afbeeldingen die zijn omgezet in paden.
Een vectorobject omzetten in een bewerkbaar pad
Tabblad Bewerken
1 Kies het Selectiegereedschap op de werkbalk Gereedschappen.
2 Selecteer een object.
Als u meerdere objecten wilt omzetten in paden, sleept u een selectiekader rond de objecten.
3 Klik met de rechtermuisknop op de objecten en kies Omzetten in pad.