Aanpassen : Het menusysteem aanpassen

Het menusysteem aanpassen
Wanneer u het dialoogvenster Aanpassen opent, gaat het hele Corel PaintShop Pro-werkvlak over in de aanpassingsmodus. U kunt kiezen welke menu's worden weergegeven en hoe een menu wordt geopend als u dit selecteert. U kunt de menu's ook herstellen naar de standaardinstellingen.
Menusysteem met animaties
Tabblad Bewerken
1 Kies Beeld > Aanpassen.
Het dialoogvenster Aanpassen wordt geopend.
2 Klik op het tabblad Menu.
3 Selecteer in de vervolgkeuzelijst Snelmenu selecteren het menu dat u wilt wijzigen.
4 Selecteer een van de volgende animatiestijlen voor het openen van menu's in de vervolgkeuzelijst Menuanimaties:
Geen — er wordt geen animatie-effect toegepast
Openvouwen — het menu wordt van de rechterbovenhoek tot de linkerbenedenhoek geopend
Schuiven — het menu wordt van boven naar beneden geopend
Vervagen — het menu wordt geleidelijk geopend, van een vervaagd uiterlijk naar volledig zichtbaar
5 Klik op Sluiten.
De menu's herstellen
Tabblad Bewerken
1 Kies Beeld > Aanpassen.
Het dialoogvenster Aanpassen wordt geopend.
2 Klik op het tabblad Menu.
3 Klik in het groepsvak Framemenu's toepassing op Herstellen.