Werken met selecties : Het selectiekader verbergen en weergeven

Het selectiekader verbergen en weergeven
Het selectiekader is standaard zichtbaar. Wanneer u werkt met een selectie, is het soms handig om het selectiekader tijdelijk te verbergen zonder de selectie uit te schakelen. U wilt bijvoorbeeld de resultaten zien na het plakken van een selectie of van het doezelen van een selectierand.
Het selectiekader verbergen of weergeven
Tabblad Bewerken
Kies Selecties > Selectiekader verbergen.
Als u het selectiekader verbergt, wordt de selectie niet opgeheven of gewist. De gereedschappen en opdrachten die u gebruikt terwijl het selectiekader verborgen is, worden alleen toegepast op het geselecteerde gebied.
U kunt ook op Ctrl + Shift + M drukken als u het selectiekader wilt verbergen of weergeven.