Aan de slag : Foto's inlezen in Corel PaintShop Pro

Foto's inlezen in Corel PaintShop Pro
Nadat u uw foto's hebt overgezet naar uw computer (met behulp van Windows of de software van uw camera) kunt u uw foto's in Corel PaintShop Pro importeren. Foto's kunt u importeren door door de mappen te bladeren. De foto's in die mappen worden dan automatisch in een database gecatalogiseerd. Op deze manier wordt het eenvoudig informatie over uw foto's op te zoeken, te bewerken en bij te werken.
Importeren van foto's in Corel PaintShop Pro
tabblad Beheren

1 Klik in het palet Navigatie op het tabblad Verzamelingen en vervolgens op Door meer mappen bladeren.
2 Blader in het dialoogvenster Zoeken naar map naar de gewenste map.
3 Klik op OK.
De map wordt toegevoegd aan de lijst met mappen en alle afbeeldingen worden in de programmadatabase gecatalogiseerd.
U kunt het palet Navigatie openen door op de knop Navigatie tonen/verbergen op het palet Ordenen te klikken.