Welkom : Corel-programma's installeren en verwijderen

Corel-programma's installeren en verwijderen
Dankzij het installatieprogramma kunt u Corel-programma's en –onderdelen heel eenvoudig installeren.
Voor de installatie
Sluit alle geopende programma's. Virusdetectieprogramma's en firewall-programma's kunnen invloed hebben op de installatie.
Zorg dat u op de computer bent aangemeld als beheerder of als gebruiker met lokale beheerdersrechten.
64-bits en 32-bits installatieopties
Met het installatieprogramma van Corel PaintShop Pro wordt de 32-bits of 64-bits versie van de toepassing geïnstalleerd. Het installatieprogramma detecteert de correcte versie van het besturingssysteem. Voor 64-bits systemen kunt u na eerste installatie kiezen of u de 32-bits versie wilt toevoegen. Hiermee kunt u 32-bits insteekfilters of andere software die compatibel is met 32-bits gebruiken in combinatie met de 32-bits versie van Corel PaintShop Pro, maar kunt u gewoon werken met de 64-bits versie van de toepassing en gebruikmaken van 6 GB RAM of meer en andere functies die zijn geoptimaliseerd voor 64-bits.
Opmerking: als u beide versies installeert, staan de programma's apart vermeld en worden ze apart gestart vanaf het Windows Startmenu of het Startscherm.
De toepassing installeren Corel PaintShop Pro
1 Sluit alle geopende toepassingen.
2 Plaats de dvd in het dvd-station of dubbelklik op het bijbehorende .exe-bestand dat u hebt gedownload.
Als het installatieprogramma op dvd niet automatisch start, navigeert u naar het dvd-station op uw computer en dubbelklikt u op Setup.exe.
3 Volg de instructies op het scherm.
Corel PaintShop Pro verwijderen
1 Open het Configuratiescherm van Windows.
2 Klik bij Programma's op de koppeling Een programma verwijderen.
3 Klik in het venster Programma's en onderdelen op Corel PaintShop Pro 2018 in de lijst met toepassingen.
4 Klik op Verwijderen/wijzigen.
5 Volg de instructies op het scherm.