Welkom : Corel-producten registreren

Corel-producten registreren
Het is belangrijk dat u Corel-producten registreert om ervoor te zorgen dat u op tijd kunt beschikken over de laatste productupdates en waardevolle informatie ontvangt over nieuwe producten. Wanneer u zich registreert, komt u ook in aanmerking voor gratis downloads, artikelen, tips en trucs en speciale aanbiedingen.
U kunt het programma direct na installatie registreren. Ga naar www.corel.com/support/register voor meer informatie over het registreren van een Corel-product.