Aanpassen : Voorkeuren voor automatisch opslaan instellen

Voorkeuren voor automatisch opslaan instellen
Met Corel PaintShop Pro wordt uw werk automatisch opgeslagen als u overschakelt tussen taken. Als u bijvoorbeeld bewerkingen uitvoert op het tabblad Aanpassen en vervolgens overschakelt naar een andere foto of een ander tabblad, worden uw wijzigingen automatisch toegepast.
Het wordt aanbevolen Automatisch behouden in te schakelen als Automatisch opslaan ingeschakeld is. Zie Voorkeuren voor Automatisch behouden instellen voor meer informatie.
Voorkeuren voor automatisch opslaan instellen
Tabblad Bewerken
Tabblad Beheren
1 Kies Bestand > Voorkeuren > Instellingen voor automatisch opslaan.
Het dialoogvenster Instellingen voor automatisch opslaan wordt geopend.
2 Doe het volgende om Automatisch opslaan te activeren:
Klik op het tabblad Aanpassen en schakel het selectievakje Sla bewerkingen van de huidige afbeelding automatisch op als de volgende afbeelding geselecteerd wordt in.
Klik op het tabblad Bewerken en schakel het selectievakje Automatisch reservekopieën van alle geopende bestanden opslaan elke __ minuten in. Voer of stel een waarde in voor Minuten.
3 Klik op OK.
Als u wilt weten waar bestanden worden opgeslagen die automatisch worden opgeslagen in Corel PaintShop Pro, kiest u Bestand > Voorkeuren > Bestandslocaties en selecteert u de map Ongedaan maken-bestanden/tijdelijke bestanden in de lijst Bestandstype.