Welkom : Het programma starten en afsluiten

Het programma starten en afsluiten
U kunt Corel PaintShop Pro starten vanuit de Windows-taakbalk of met het pictogram op uw bureaublad, en het programma afsluiten via het menu Bestand.
Corel PaintShop Pro starten
Open het menu Start en kies Alle programma's > Corel PaintShop Pro 2018 of gebruik het Corel PaintShop Pro 2018-pictogram of de toepassingstegel op uw bureaublad of in het Startscherm.
Als u specifieke bestandsindelingen, zoals JPEG en TIFF, aan Corel PaintShop Pro koppelt, kunt u op het gekoppelde bestand dubbelklikken om het programma te starten. Zie Koppelingen met bestandsindelingen instellen Voor meer informatie over het instellen van koppelingen met bestandsindelingen.
Corel PaintShop Pro afsluiten
Kies Bestand > Afsluiten.