Aanpassen : Talen wisselen

Talen wisselen
U kunt de taal die in Corel PaintShop Pro wordt gebruikt veranderen. Deze optie is nuttig voor internationale of meertalige gebruikers, of voor gebruikers die werkstations delen in een internationale bedrijfsomgeving.
Programmataal wisselen
Tabblad Bewerken
Tabblad Beheren
1 Kies Bestand> Voorkeuren> Taal wisselen.
Het dialoogvenster Taal wisselen wordt geopend.
2 Selecteer de gewenste taal in de vervolgkeuzelijst.
Opmerking: Deze functie is niet van toepassing op wisselen tussen talen met enkelbyte-tekensets (zoals Engels, Duits en Frans) en talen met dubbelbyte-tekensets (zoals Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en Japans).
3 Klik op OK.
4 In het berichtenvenster dat u waarschuwt het programma opnieuw te starten klikt u op OK.
De geselecteerde taal wordt weergegeven wanneer het programma opnieuw wordt gestart.