Leren werken met Corel PaintShop Pro : De gebruikershandleiding in PDF-indeling van Corel PaintShop Pro 2018

De gebruikershandleiding in PDF-indeling van Corel PaintShop Pro 2018
U kunt het PDF-bestand met de gebruikershandleiding van Corel PaintShop Pro 2018 downloaden naar uw computer of tablet, of u kunt de gewenste pagina's afdrukken. U vindt de PDF in het Helpmenu (Help > Gebruikershandleiding (PDF)).