Leren werken met Corel PaintShop Pro : Webbronnen gebruiken

Webbronnen gebruiken
Via het Help-menu van Corel PaintShop Pro en op de website van Corel kunt u een aantal webpagina's over klantondersteuning en fora oproepen. U vindt hier bronnen als programma's om te downloaden, studielessen, tips, nieuwsbrieven, nieuwsgroepen en andere online hulpmiddelen.
Toegang tot webbronnen
Selecteer een van de volgende koppelingen naar webpagina's in het Help-menu:
Corel-ondersteuning — met deze koppeling opent u de webpagina Ondersteuning
Op updates controleren — hiermee kunt u op de website met de updateservice van Corel controleren of er updates zijn voor uw versie van Corel PaintShop Pro.
Toegang tot studiebronnen van Corel
Ga via uw internetbrowser naar www.paintshoppro.com en klik op de tab Bronnen.