Leren werken met Corel PaintShop Pro : Het Help-systeem gebruiken

Het Help-systeem gebruiken
De Help die beschikbaar is vanuit het programma, is de meest uitgebreide informatiebron voor Corel PaintShop Pro. Het Help-systeem biedt twee manieren om informatie te vinden. U kunt een onderwerp kiezen op het tabblad Inhoud of op het tabblad Zoeken naar specifieke woorden en zinnen zoeken. U kunt Help-onderwerpen ook afdrukken.
Online en lokale Help
Als u met internet verbonden bent, geeft het programma de online Helpbestanden weer. Als u online bent, hebt u hier toegang tot de meest recente informatie, video's en andere handige koppelingen. Als er geen internetverbinding beschikbaar is, geeft de toepassing de lokale Help weer die op uw computer geïnstalleerd is.
Het Help-systeem gebruiken
1 Voer een van de volgende handelingen uit:
Klik op Help > Help-onderwerpen.
Druk op F1.
2 Voer een van de volgende handelingen uit in het Help-venster:
Inhoud — blader door onderwerpen aan de linkerkant van het venster. U kunt de inhoud weergeven of verbergen door op de knop Inhoud te klikken.
Zoeken — zoek in de volledige tekst van de Help naar een bepaald woord of een bepaalde uitdrukking (geen aanhalingstekens vereist). Typ uw zoekterm in het vak Zoeken . Als u bijvoorbeeld informatie zoekt over een specifiek gereedschap of specifieke opdracht, typt u de naam van het gereedschap of de opdracht, zoals Achtergrondlicht. Er verschijnt dan een lijst met relevante onderwerpen.

U kunt ook

Een specifiek Help-onderwerp afdrukken
Open een Help-onderwerp en klik op de knop Afdrukken.
Help voor een dialoogvenster weergeven
Klik op Help onder aan het dialoogvenster.