Werken met lagen : Lagen weergeven

Lagen weergeven
U kunt lagen, lagengroepen of vectorobjecten in de afbeelding zichtbaar of onzichtbaar maken. Lagen die onzichtbaar zijn gemaakt, blijven in de afbeelding staan maar worden verborgen. U kunt de weergave van zichtbare en verborgen lagen ook omkeren.
Een laag weergeven of verbergen
Tabblad Bewerken
Klik op de knop Zichtbaarheid in-/uitschakelen voor de laag die u wilt weergeven of verbergen.
— de knop Zichtbaarheid in-/uitschakelen wanneer de laag wordt weergegeven
— de knop Zichtbaarheid in-/uitschakelen wanneer de laag wordt verborgen
Wanneer u een lagengroep verbergt, worden alle lagen in die groep verborgen.
Als u alleen de geselecteerde laag wilt weergeven, kiest u Lagen > Beeld > Alleen huidige laag.
Alle lagen weergeven of verbergen
Tabblad Bewerken
Voer een taak uit de volgende tabel uit.

Als u dit wilt doen,
handelt u als volgt:
Alle lagen weergeven
Kies Lagen > Beeld > Alles.
Alle lagen verbergen
Kies Lagen > Beeld > Geen.
De weergave van zichtbare en verborgen lagen omkeren
Tabblad Bewerken
Kies Lagen > Beeld > Omkeren.
Alle items die zichtbaar waren, worden verborgen en alle verborgen items worden zichtbaar.