Aan de slag : De bewerkingsgeschiedenis van een afbeelding naar een tekstbestand exporteren

De bewerkingsgeschiedenis van een afbeelding naar een tekstbestand exporteren
U kunt de wijzigingen bijhouden die u aanbrengt in een afbeelding door de lijst met wijzigingen (de bewerkingsgeschiedenis) te exporteren naar een tekstbestand. U kunt de bewerkingsgeschiedenis ter referentie gebruiken als u een uiterlijk opnieuw wilt toepassen of een studieles wilt maken. U kunt deze ook gebruiken als een officieel afschrift van bewerkingen die in een afbeelding zijn aangebracht.
U kunt het bewerkingslogboek van een afbeeldingsbestand op twee manieren exporteren:
U kunt een logboekbestand van de huidige bewerkingssessie opslaan op het palet Geschiedenis.
U kunt de bewerkingsgeschiedenis voor een afbeeldingsbestand weergeven en exporteren in het dialoogvenster Gegevens huidige afbeelding.
Een bewerkingssessie uit het palet Geschiedenis exporteren
1 Klik op het palet Geschiedenis op de knop Sessiegeschiedenis in tekstbestand opslaan .
2 Kies een bestemming in het dialoogvenster Opslaan als, typ een bestandsnaam voor het .log-bestand en klik vervolgens op Opslaan.
De bewerkingsgeschiedenis van een afbeelding naar een logboekbestand exporteren
1 Klik op Afbeelding > Afbeeldingsgegevens en klik op het tabblad Geschiedenis bewerken.
Het logboekbestand met de bewerkingsgeschiedenis wordt weergegeven.
2 Klik op Bewerkingsgeschiedenis opslaan.
3 Kies een bestemming in het dialoogvenster Opslaan als, typ een bestandsnaam voor het .log-bestand en klik vervolgens op Opslaan.