Werken met lagen : Lagen zoeken

Lagen zoeken
In een complex project met vele lagen en lagengroepen kunt u Snel zoeken gebruiken om een specifieke laag op naam te zoeken.
Een laag zoeken op naam
1 Klik op het palet Lagen op de knop Snelzoeken Tonen/Verbergen  om het vak Snel zoeken boven aan het palet weer te geven.
2 Typ een zoekterm.
Alle lagen worden verborgen, behalve de lagen of sublagen die overeenkomen met de zoekterm.
3 Klik op de X in het vak Snel zoeken om de zoekresultaten te wissen en alle lagen weer te geven.