Aanpassen : Gereedschappen weergeven en verbergen

Gereedschappen weergeven en verbergen
U kunt kiezen welke gereedschappen worden weergegeven met behulp van de knop Snel aanpassen op de werkbalk Gereedschappen.
Gereedschappen weergeven of verbergen op de werkbalk Gereedschappen
1 Klik op de werkbalk Gereedschappen op de knop Snel aanpassen .
2 Schakel het selectievakje in naast de naam van de gereedschappen die u wilt weergeven en schakel het selectievakje uit naast de naam van de gereedschappen die u wilt verbergen.
Als u de oorspronkelijke instellingen van de werkbalk wilt herstellen, klikt u op de knop Werkbalk herstellen.