Aanpassen : Voorkeuren voor de tabbladen van het werkvlak instellen

Voorkeuren voor de tabbladen van het werkvlak instellen
U kunt optionele tabbladen voor het huidige werkvlak weergeven of verbergen. U kunt ook kiezen welk tabblad standaard wordt geopend wanneer u de toepassing start. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de inhoud op het tabblad Welkom of het tabblad Bewerken weer te geven wanneer de toepassing wordt geopend.
Tabbladen weergeven of verbergen en het standaardtabblad instellen
tabblad Bewerken
tabblad Beheren
1 Kies Bestand Voorkeuren Algemene programmavoorkeuren.
Het dialoogvenster Voorkeuren wordt geopend.
2 Klik op Tabbladen in de lijst met categorieën aan de linkerkant.
3 Schakel in het gedeelte Zichtbare tabbladen de selectievakjes in voor de optionele tabbladen die u wilt weergeven.
4 Kies een van de volgende standaardopties voor tabbladen en klik op OK.
Welkom als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Welkom weer wanneer u het programma start.
Beheren als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Beheren weer wanneer u het programma start.
Aanpassen als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Aanpassen weer wanneer u het programma start.
Bewerken als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Bewerken weer wanneer u het programma start.
Laatste weergave behouden — toont het tabblad dat u gebruikte voordat u het programma sloot na uw laatste Corel PaintShop Pro-sessie.