Welkom : Het programma starten en afsluiten

Het programma starten en afsluiten
U kunt Corel PaintShop Pro starten vanuit de Windows-taakbalk of met het pictogram op uw bureaublad, en het programma afsluiten via het menu Bestand.
Corel PaintShop Pro starten
Open het menu Start en kies Alle programma's Corel PaintShop Pro 2019 of gebruik het Corel PaintShop Pro 2019-pictogram of de toepassingstegel op uw bureaublad of in het Startscherm.
Als u specifieke bestandsindelingen, zoals JPEG en TIFF, aan Corel PaintShop Pro koppelt, kunt u op het gekoppelde bestand dubbelklikken om het programma te starten. Voor informatie over het instellen van koppelingen met bestandsindelingen, raadpleegt u Koppelingen met bestandsindelingen instellen
Corel PaintShop Pro afsluiten
Kies Bestand Afsluiten.