Werken met lagen : Lagen weergeven

Lagen weergeven
U kunt lagen, lagengroepen of vectorobjecten in de afbeelding zichtbaar of onzichtbaar maken. Lagen die onzichtbaar zijn gemaakt, blijven in de afbeelding staan maar worden verborgen. U kunt de weergave van zichtbare en verborgen lagen ook omkeren.
Een laag weergeven of verbergen
tabblad Bewerken
Klik op de knop Zichtbaarheid in-/uitschakelen voor de laag die u wilt weergeven of verbergen.
— de knop Zichtbaarheid in-/uitschakelen wanneer de laag wordt weergegeven
— de knop Zichtbaarheid in-/uitschakelen wanneer de laag wordt verborgen
Wanneer u een lagengroep verbergt, worden alle lagen in die groep verborgen.
Als u alleen de geselecteerde laag wilt weergeven, kiest u Lagen Beeld Alleen huidige laag.
Alle lagen weergeven of verbergen
tabblad Bewerken
Voer een taak uit de volgende tabel uit.

Als u dit wilt doen,
handelt u als volgt:
Alle lagen weergeven
Kies Lagen Beeld Alles.
Alle lagen verbergen
Kies Lagen Beeld Geen.
De weergave van zichtbare en verborgen lagen omkeren
tabblad Bewerken
Kies Lagen Beeld Omkeren.
Alle items die zichtbaar waren, worden verborgen en alle verborgen items worden zichtbaar.