Aanpassen : Voorkeuren voor de tabbladen van het werkvlak instellen
Voorkeuren voor de tabbladen van het werkvlak instellen
U kunt optionele tabbladen voor het huidige werkvlak weergeven of verbergen. U kunt ook kiezen welk tabblad standaard wordt geopend wanneer u de toepassing start. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de inhoud op het tabblad Welkom of het tabblad Bewerken weer te geven wanneer de toepassing wordt geopend.
* Tabbladen weergeven of verbergen en het standaardtabblad instellen
tabblad Bewerken
tabblad Beheren
1 Kies Bestand Voorkeuren Algemene programmavoorkeuren.
Het dialoogvenster Voorkeuren wordt geopend.
2 Klik op Tabbladen in de lijst met categorieën aan de linkerkant.
3 Schakel in het gedeelte Zichtbare tabbladen de selectievakjes in voor de optionele tabbladen die u wilt weergeven.
4 Kies een van de volgende standaardopties voor tabbladen en klik op OK.
Welkom als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Welkom weer wanneer u het programma start.
Beheren als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Beheren weer wanneer u het programma start.
Aanpassen als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Aanpassen weer wanneer u het programma start.
Bewerken als standaard instellen — geeft de inhoud van het tabblad Bewerken weer wanneer u het programma start.
Laatste weergave behouden — toont het tabblad dat u gebruikte voordat u het programma sloot na uw laatste PaintShop Pro-sessie.