Aanpassen : Inhoud en insteekfilters van eerdere versies importeren
Inhoud en insteekfilters van eerdere versies importeren
U kunt inhoud van de laatste drie versies van PaintShop Pro importeren die u op de standaardlocaties hebt opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld insteekfilters, scripts, penseelpunten, kleurenpaletten, verlopen, patronen, texturen en effecten die u eerder hebt geïnstalleerd, migreren.
* Ga als volg te werk om inhoud en insteekfilters van eerdere versies te importeren in PaintShop Pro
Klik op Bestand > Importeren > Inhoud van vorige versies.