Werkvlak Sea-to-Sky(Ultimate) : Afbeeldingen bewerken in het werkvlak Sea-to-Sky (Ultimate)
Afbeeldingen bewerken in het werkvlak Sea-to-Sky (Ultimate)
Afbeeldingen bewerken in het werkvlak Sea-to-Sky is gemakkelijk. We raden u aan om een afbeelding bij te snijden of om de andere gereedschappen te gebruiken voordat u een voorinstelling toepast. Hoewel u een voorinstelling kunt toepassen voordat u de bewerkingsgereedschappen gebruikt, moet u de voorinstelling ongedaan maken wanneer u opnieuw een voorinstelling wilt toepassen.
* Een afbeelding bewerken in het werkvlak Sea-to-Sky
1 Kies in het menu Bestand of op de werkbalk Standaard de optie Openen en selecteer een bestand dat u wilt bewerken.
2 Pas een van de volgende transformatiegereedschappen toe:
Bijsnijden
Horizontaal draaien
Verticaal omdraaien
Rechtsom roteren
3 Kies een van de volgende vooraf ingestelde categorieën:
Correctief
Schilderachtig
Donker
Creatief
4 Klik op de miniatuur van de voorinstelling die u wilt toepassen.
Onder de afbeelding wordt een paarse voortgangsbalk weergeven tijdens het bijwerken van de voorbeeldweergave.
Als u een andere voorinstelling wilt uitproberen, klikt u op een andere miniatuur; als u uiteindelijk geen voorinstelling wilt toepassen, klikt u op Geen.
Opmerking: Voorinstellingen zijn niet cumulatief, dus wanneer u een nieuwe voorinstelling toepast, vervangt deze de eerdere.
5 Klik op Toepassen (pictogram van een vinkje).