Welkom : Het programma starten en afsluiten
Het programma starten en afsluiten
U kunt PaintShop Pro starten vanuit de Windows-taakbalk of met het pictogram op uw bureaublad, en het programma afsluiten via het menu Bestand.
* PaintShop Pro starten
Open het menu Start en kies Corel PaintShop Pro 2021 of gebruik het Corel PaintShop Pro 2021-pictogram of de toepassingstegel op uw bureaublad of in het scherm Start.
Als u specifieke bestandsindelingen, zoals JPEG en TIFF, aan PaintShop Pro koppelt, kunt u op het gekoppelde bestand dubbelklikken om het programma te starten. Voor informatie over het instellen van koppelingen met bestandsindelingen, raadpleegt u Koppelingen met bestandsindelingen instellen
* PaintShop Pro afsluiten
Kies Bestand Afsluiten.