Hoogtepunten
Met Hoogtepunten kunt u filmcompilaties maken. Deze functie heeft kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence of AI) als basis en is ontworpen om een batch met mediabestanden te analyseren en automatisch een selectie samen te stellen van de mensen en gebeurtenissen die u op uw foto's en in uw video's hebt vastgelegd. Dankzij de opties om titels met de datum en een soundtrack toe te voegen, is Hoogtepunten ideaal om
een overzicht te maken: wanneer u een overzicht wilt samenstellen van een grote batch met afbeeldingen en videofragmenten.
tijd te besparen: wanneer u geen tijd hebt om helemaal van voren af aan een film te maken.
aan de slag te gaan: als u niet helemaal zeker weet hoe u aan een film moet beginnen.
Hoogtepunten biedt automatiseringsfuncties, maar ook aanpassingsmogelijkheden. U behoudt dus de controle wanneer u bepaalde foto's en fragmenten wilt benadrukken, eenvoudige bewerkingen wilt uitvoeren of de volledige bewerkingsopties wilt verkennen nadat u het project naar VideoStudio hebt geëxporteerd.
Of het nu om een batch foto's en videofragmenten van een avondje uit gaat, honderden foto's van uw laatste vakantie of willekeurige fragmenten op uw telefoon van het afgelopen jaar, met Hoogtepunten beschikt u over een leuke manier om die vastgelegde momenten nog eens opnieuw te beleven.
Dit gedeelte bevat de volgende onderwerpen: