Basisstappen voor het bewerken van de opnamen van meerdere camera's
De volgende stappen bieden een basisoverzicht van het proces voor het bewerken van de opnamen van meerdere camera's.
1 Importeer de video- en audiofragmenten die u wilt gebruiken in de VideoStudio-bibliotheek. Normaal gesproken gaat het om meerdere fragmenten die tegelijkertijd dezelfde gebeurtenis vastleggen.
2 Kies de fragmenten in de bibliotheek en importeer ze in de Multicamera Editor.
3 Synchroniseer alle fragmenten op de tijdlijn. U kunt dit automatisch doen als alle clips audio hebben, maar er is een groot aantal methoden dat u voor synchronisatie kunt gebruiken.
4 Kies de audio die u wilt houden (als u de oorspronkelijke audio gebruikt). U kunt ook een afzonderlijke audiotrack kiezen.
5 Begin met het samenstellen van de multicameracompilatie. U kunt alle clips tegelijkertijd afspelen en in het multiweergavepaneel op de 'camera' klikken die u wilt weergeven. U kunt zo vaak als u wilt overschakelen tussen clips. De geselecteerde opnamen worden in het hoofdweergavepaneel getoond. U kunt uw project vervolgens beoordelen op de Multicamera-track en het fijn afstemmen.
6 Sla uw werk op en sluit de Multicamera Editor af om terug te keren naar VideoStudio en het project uit te voeren.
Note: Het is aan te raden om het bewerken van de opnamen van meerdere camera's te voltooien voordat u de Multicamera Editor afsluit. Wijzigingen die u aan het project aanbrengt in een andere editor worden mogelijk niet ondersteund als u het project opnieuw opent in de Multicamera Editor. Dit betekent dat bepaalde wijzigingen ongedaan worden gemaakt.