Titels maken voor de bibliotheek
U kunt titels maken met tekst, grafische elementen en beweging en deze opslaan als titelsjabloon (voorinstelling) in de bibliotheek.
Deze aangepaste titelsjabloon bevat bewerkbare tekst en een ballonlogo dat wegzweeft (Beweging aanpassen).
Voordat u begint
Importeer de gewenste grafische elementen naar de bibliotheek, zoals logo's, afbeeldingen of lijnen. De voorkeursindeling is PNG, omdat deze transparantie ondersteunt.
Als u beweging wilt toepassen op niet-tekstelementen, raden we u aan om de elementen toe te voegen aan een overlaytrack en beweging toe te passen voordat u de elementen toevoegt aan de titeltekst.
* Een titelsjabloon maken
1 Voeg een titel toe aan uw project. De titel moet worden weergegeven op de titeltrack van de tijdlijn.
2 Sleep eventueel aanvullende afbeeldingen die u wilt toevoegen van de bibliotheek naar de titel.
Er wordt een getal weergegeven in de rechterbovenhoek van de titelsjabloon dat aangeeft hoeveel objecten zich in de groep bevinden.
Note: Als u een object wilt bewerken, voegt u het eerst toe aan de overlaytrack, brengt u de gewenste wijzigingen aan (kenmerken als kleur, aangepaste beweging, enz....). U kunt het object vervolgens van de overlaytrack naar de titel slepen.
3 Als u afzonderlijke objecten in de groep wilt selecteren, klikt u in de tijdlijn op het getal in de rechterbovenhoek van de titelgroep. Het object wordt geselecteerd in het paneel Speler en u kunt het formaat of de positie aanpassen.
4 Als u de titelsjabloon wilt opslaan in de bibliotheek, klikt u in de titeltrack met de rechtermuisknop op de titel en kiest u Samenvoegen en opslaan als sjabloon > Aangepast of kiest u Map toevoegen en typt u een naam. De titel wordt toegevoegd aan de categorie Titel van de bibliotheek, binnen de toegewezen map. Als u de naam van de titel wilt wijzigen, klikt u in de bibliotheek op het label voor de miniatuur en typt u een nieuwe naam.
U kunt op slechts één element van de titelsjabloon aangepaste beweging toepassen.