Inleiding tot Hoogtepunten
We geven u allereerst wat basisinformatie over Hoogtepunten:
Met het algoritme wordt het bronmateriaal geanalyseerd, zodat dubbele inhoud kan worden voorkomen. De voorkeur wordt verleend aan segmenten en foto's met mensen. De opnamedatums worden geparseerd, zodat een uitgebalanceerd overzicht ontstaat van het bronmateriaal.
De lengte van de compilatie is afhankelijk van het aantal bronbestanden en de instellingen die u kiest. In de modus Automatisch is een compilatie van 40 bronbestanden ongeveer 2 minuten lang en is een compilatie van 700 foto's ongeveer 10 minuten lang.
Bronmateriaal: U kunt een map vol met onbewerkte foto's en video's kiezen en Hoogtepunten hieraan laten werken of u kunt de media die u wilt toevoegen eerst zelf selecteren.
Bewerken: U kunt de film net zoveel of weinig bewerken als u zelf wilt. Hoogtepunten heeft heel beperkte bewerkingsmogelijkheden. VideoStudio biedt een volledige verzameling met bewerkingsgereedschappen.
Lay-out: Hoogtepunten stelt de videofragmenten en foto's op creatieve wijze samen in de geselecteerde beeldverhouding (16:9 is de standaardverhouding). Soms worden achtergronden gebruikt of worden items gedupliceerd om te zorgen dat elk frame is gevuld. U kunt de film altijd aanpassen nadat u deze naar VideoStudio hebt geëxporteerd.
* Hoogtepunten openen
Klik boven aan het paneel Bibliotheek van VideoStudio op de knop Hoogtepunten .
Note: De knop Hoogtepunten is alleen beschikbaar wanneer u een aangepaste map selecteert in de mediabibliotheek (een map die u hebt gemaakt door op de knop Een nieuwe map toevoegen te klikken.
Als u wordt gevraagd of u media wilt importeren, klikt u op Nee, tenzij u alle bestanden in de huidige bibliotheekmap wilt importeren. U kunt de gewenste media importeren nadat u Hoogtepunten hebt geopend.
* Hoogtepunten sluiten
Klik in het venster Hoogtepunten op een van de volgende knoppen:
OK — hiermee wordt de film die zich momenteel op de tijdlijn bevindt geëxporteerd naar de bibliotheek van VideoStudio en wordt het venster Hoogtepunten gesloten.
Annuleren — hiermee wordt het venster Hoogtepunten gesloten zonder dat de film die zich momenteel op de tijdlijn bevindt wordt opgeslagen of geëxporteerd (tenzij u ervoor kiest de film op te slaan wanneer u hierom wordt gevraagd).