Graphics : Achtergronden toevoegen
Achtergronden toevoegen
U kunt decoratieve achtergronden toevoegen aan uw video's. De standaardachtergronden bevatten een scala aan kleurrijke afbeeldingen die u kunt gebruiken om video's visueel aantrekkelijker te maken.
Een achtergrondfragment in de Achtergrondbibliotheek selecteren
1 Selecteer Grafisch in het paneel Bibliotheek en kies de optie Achtergrond in de vervolgkeuzelijst Galerij.
2 Kies de gewenste achtergrond zoals weergegeven in de bibliotheek en sleep deze naar de video- of overlaytrack.
3 Als u een patroon wilt laden dat zich niet in de bibliotheek bevindt, klikt u op het vak Toevoegen naast de vervolgkeuzelijst Galerij.
4 Selecteer in het dialoogvenster Door afbeeldingen bladeren het bestand dat u wilt toevoegen aan de bibliotheek.
5 Stel de duur van het kleurfragment in het Optiepaneel in.