Graphics : Kleurfragmenten toevoegen
Kleurfragmenten toevoegen
Kleurfragmenten zijn effen gekleurde achtergronden. U kunt de vooraf ingestelde kleurfragmenten gebruiken of nieuwe kleurfragmenten maken in de bibliotheek. U kunt bijvoorbeeld een zwart fragment invoegen als achtergrond voor de aftiteling aan het eind van de film.
Een kleurfragment in de Kleurbibliotheek selecteren
1 Selecteer Grafisch in het bibliotheekpaneel en kies Kleur in het keuzevak Galerij.
2 Kies de gewenste kleur zoals weergegeven in de bibliotheek en sleep deze naar de video- of overlaytrack.
3 Als u een kleur wilt laden die zich niet in de bibliotheek bevindt, klikt u op de knop Toevoegen naast het keuzevak Galerij. In het dialoogvenster Nieuw kleurfragment kunt u een kleur selecteren met behulp van Corel-kleurkeuze of Windows-kleurkeuze.
Klik op het tabblad Opties om de duur van het kleurfragment in te stellen in het Optiepaneel.