Graphics : Kleurpatronen toevoegen
Kleurpatronen toevoegen
Kleurpatronen kunnen worden gebruikt als decoratieve achtergrond. U kunt vooringestelde kleurpatronen gebruiken, maar u kunt ook een afbeelding toevoegen aan de bibliotheek om als nieuw kleurpatroon te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een kleurpatroon invoegen als achtergrond voor een titel.
Een kleurfragment selecteren in de Kleurbibliotheek
1 Selecteer Grafisch in het paneel Bibliotheek en kies Kleurpatroon in het keuzevak Galerij.
2 Kies het gewenste patroon zoals weergegeven in de bibliotheek en sleep deze naar de video- of overlaytrack.
3 Als u een patroon wilt laden dat zich niet in de bibliotheek bevindt, klikt u op het vak Toevoegen naast de vervolgkeuzelijst Galerij. Selecteer in het dialoogvenster Door afbeeldingen bladeren het bestand dat u wilt toevoegen aan de bibliotheek.
Klik op het tabblad Opties om de duur van het kleurfragment in te stellen in het Optiepaneel.