Media bewerken : De kleur en toon van fragmenten aanpassen
De kleur en toon van fragmenten aanpassen
VideoStudio biedt u de mogelijkheid om het uiterlijk van een video- of afbeeldingsfragment te verbeteren door de huidige eigenschappen van het fragment aan te passen.
Kleur en helderheid aanpassen
1 Selecteer een video of een afbeeldingsfragment op de Tijdlijn van de werkruimte Bewerken.
2 Klik in het paneel Opties op het tabblad Kleur en versleep de schuifregelaars om de Tint, Verzadiging, Helderheid, het Contrast of het Gamma van het fragment aan te passen.
3 Bekijk in het voorbeeld het effect van de nieuwe instellingen op de afbeelding.
Opmerking: Dubbelklik op de juiste schuifregelaar om de oorspronkelijke kleurinstelling van het fragment opnieuw in te stellen.
De toonkwaliteit van uw video- of afbeeldingsfragmenten aanpassen
1 Selecteer een video of een afbeeldingsfragment op de Tijdlijn van de werkruimte Bewerken.
2 Klik in het paneel Opties op het tabblad Kleur en klik op Automatische toonaanpassing.
Opmerking: U kunt voor het fragment de opties Helderst, Helderder, Normaal, Donkerder en Donkerst selecteren door op de vervolgkeuzelijst van Automatische toonaanpassing te klikken.