Opslaan en delen
Als uw filmproject klaar is, kunt het opslaan en delen. Wanneer u uw project opslaat, worden alle bestanden gecombineerd tot één enkel videobestand. Deze procedure wordt 'renderen' genoemd.
U kunt uw film opslaan als een videobestand dat kan worden afgespeeld op een computer of een mobiel apparaat, u kunt uw project branden op een disk, compleet met afspeelmenu's, of u kunt uw film rechtstreeks uploaden naar een account op YouTube, Flickr of Vimeo.
Dit gedeelte bevat de volgende onderwerpen: