Overlayfragmenten : Randen toevoegen aan overlayfragmenten
Randen toevoegen aan overlayfragmenten
U kunt een rand toevoegen aan een overlayfragment. U kunt bijvoorbeeld een witte rand toevoegen aan een afbeelding, zodat deze op een foto lijkt.
* Een rand toevoegen aan een overlayfragment
1 Selecteer een overlayfragment op de Tijdlijn.
2 Klik in het paneel Opties op het tabblad Bewerken en voer een waarde in het vak Rand in (onder Vulkleur) om de dikte van de rand voor het overlayfragment in te stellen.
3 Klik op het kleurvak Rand naast de pijltoetsen om de kleur van de rand in te stellen.