Audio : Audiofilters toepassen
Audiofilters toepassen
Met VideoStudio kunt u filters toepassen op uw audiofragmenten op de muziektracks en stemtracks. U kunt audiofilters ook toepassen op videofragmenten met audio.
* Audiofilters toepassen
1 Klik in de Bibliotheek op de knop Filter om de filters weer te geven.
2 Klik op de knop Audiofilters tonen als u alleen de audiofilters wilt weergeven.
3 Sleep het audiofilter naar de Tijdlijn en zet deze neer op een audioclip of een videoclip met audio.
U kunt een audiofilter ook toepassen vanuit het Optiepaneel wanneer u een audiofragment hebt geselecteerd. Klik op het tabblad Muziek & stem van het Optiepaneel op Audiofilter. Selecteer in de lijst Beschikbare filters de gewenste audiofilters en klik op Toevoegen. U kunt een audiofilter aanpassen als de knop Opties is geactiveerd. Klik op Opties om een dialoogvenster te openen waarin u de instellingen voor het betreffende audiofilter kunt opgeven.