Videofilters : Filters toepassen
Filters toepassen
Met behulp van filters kunt u een scala aan speciale effecten en correcties toepassen. De bibliotheek bevat bijvoorbeeld de volgende filters:
Bijsnijden — hiermee kunt u fragmenten bijsnijden. U kunt het frame opvullen met het bijgesneden fragment of bijvoorbeeld een rand weergeven.
Anti-schud — hiermee vermindert u schudden in uw video's en creëert u een stabiliserend effect.
AutoSketch — hiermee past u een tekeneffect toe op uw video.
Filters kunnen afzonderlijk of in combinatie met video-, overlay-, titel- en audiotracks worden toegepast.
* Een videofilter toepassen op een foto of videofragment
1 Klik op de knop Filter in de bibliotheek om de miniaturen van verschillende filtervoorbeelden weer te geven.
Als u de filters in de bibliotheek per categorie wilt weergeven, selecteert u een filtercategorie in het keuzevak Galerij.
2 Sleep het videofilter en zet dit neer op het fragment.

3 Klik in het paneel Opties op Filter aanpassen op het tabblad Effect. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het geselecteerde filter.
4 Gebruik het navigatiepaneel om een voorbeeld te bekijken van het fragment waarop het filter is toegepast.
U kunt filters in de bibliotheek op type weergeven of verbergen door op de knop Videofilters tonen of Audiofilters tonen te klikken.