Wizard DV-naar-DVD : Sjablonen toepassen en branden op dvd's
Sjablonen toepassen en branden op dvd's
Kies een stijlsjabloon, geef de instellingen op en brand uw films naar dvd.
* Een stijlsjabloon toepassen en op dvd branden
1 Geef een volumenaam en opname-indeling op voor uw film.
Opmerking: Als u meerdere branders op uw computer hebt geïnstalleerd of als het standaardstation geen brander is, geeft u de gewenste brander op in het dialoogvenster Geavanceerde instellingen.
2 Kies een stijlsjabloon uit een van de beschikbare standaardinstellingen die u wilt toepassen op uw film en selecteer vervolgens de videokwaliteit voor de uitvoer.
3 Klik op Titel bewerken om de tekst van de themasjabloon aan te passen.
4 Dubbelklik op het tabblad Begin in het dialoogvenster Sjabloontitel bewerken op de tekst die u wilt wijzigen. U kunt ook kenmerken als lettertype, kleur en schaduw aanpassen.
5 Klik op het tabblad Einde om de tekst te wijzigen. Klik op OK.
6 Klik op Toevoegen als titel bij Datumgegevens van video om uw videofragmenten te markeren met datumgegevens. Selecteer Gehele video als u de video van begin tot einde wilt weergeven, of geef de duur op.
7 Klik op de knop Branden om uw filmbestand op een schijf te branden.
Opmerking: Als de film te groot is voor een dvd klikt u op Passend maken en branden.