Disks branden : Bestanden verzamelen
Bestanden verzamelen
U kunt video's of VideoStudio Pro-projectbestanden (*.vsp) importeren die u in uw uiteindelijke film wilt opnemen.
* Video's toevoegen
1 Klik op Videobestanden toevoegen. Zoek de map waarin de video's zijn opgeslagen. Selecteer een of meer videofragmenten.
2 Klik op Openen.
Opmerking: Nadat een videofragment is toegevoegd aan de Lijst van mediafragmenten, ziet u mogelijk een zwart miniatuur dat het gevolg kan zijn van een eerste zwarte frame van het videofragment. Klik op het videofragment en verplaats de jogschuif naar de gewenste scène om het te wijzigen. Klik met de rechtermuisknop op de miniatuur en kies Miniatuur wijzigen.
* VideoStudio Pro-projecten toevoegen
1 Klik op VideoStudio-projectbestanden toevoegen. Zoek de map waarin de projecten zijn opgeslagen.
Selecteer een of meer videoprojecten die u wilt toevoegen.
2 Klik op Openen.
U kunt ook video's toevoegen van dvd-, AVCHD- en BDMV-schijven.
U kunt videofragmenten en VideoStudio Pro-projecten bijsnijden met de Jogschuif, de In- en uitschakelingsmarkering en de navigatieknoppen. Het bijsnijden van een video biedt u de vrijheid om de videoduur nauwkeurig te bewerken.