Leermiddelen : Conventies in de documentatie
Conventies in de documentatie
In de onderstaande tabel staan belangrijke conventies voor de Help.

Conventie
Beschrijving
Voorbeeld
Menu >Menuopdracht
Een menu, gevolgd door een menuoptie
Klik achtereenvolgens op Instellingen > Voorkeuren > Bewerken.
vervolgkeuzelijst
Een lijst met opties die wordt geopend op het moment dat de gebruiker op een pijl-omlaagknop klikt
Selecteer een profiel in de vervolgkeuzelijst Profiel.

Een opmerking met informatie die belangrijk is voor de voorgaande stappen. Dit kunnen voorwaarden zijn waaronder de procedure kan worden uitgevoerd.
Schakel Audio en achtergrondvideo vlak maken in als uw browser slechts een enkele track ondersteunt voor audio en video.

Een tip met suggesties over het uitvoeren van de voorgaande stappen. Hierin kunnen alternatieven, andere voordelen of een andere werkwijze voor deze stappen worden beschreven.
Gebruik voor het beste resultaat een driepoot om de foto's en video's te maken die u in uw stop-motionanimatieproject wilt gebruiken.