Painting Creator : Painting Creator-animaties en -afbeeldingen exporteren
Painting Creator-animaties en -afbeeldingen exporteren
U kunt animaties en afbeeldingen die u maakt in Painting Creator selectief exporteren. Animaties worden geëxporteerd in de indeling *.uvp en afbeeldingen worden geëxporteerd in de indeling *.png.
* Animaties en afbeeldingen naar de bibliotheek van VideoStudio exporteren
Selecteer de miniaturen voor de items die u wilt exporteren in de Galerij van het venster Painting Creator en klik opOK.
VideoStudio importeert de geselecteerde animaties en afbeeldingen in de momenteel geselecteerde map van de bibliotheek.