Welkom : Hardwareversnelling
Hardwareversnelling
Afhankelijk van uw hardwarespecificaties kunt u in VideoStudio uw systeemprestaties verhogen door uw hardwareversnelling te optimaliseren. U kunt bijvoorbeeld profiteren van de mogelijkheden van nVidia CUDA of Intel Quick Sync. Experimenteer met de instellingen voor een optimaal resultaat.
Voor hardwaredecoder- en -encoderversnelling is ten minste 512 MB aan VRAM vereist.
* De instellingen voor hardwareversnelling wijzigen
1 Selecteer Instellingen > Voorkeuren [F6].
2 Klik op het tabblad Prestaties en selecteer de volgende opties onder Hardwareversnelling:
Hardware Decoder-versnelling inschakelen — Hiermee verbetert u de bewerkingsprestaties en het afspelen van fragmenten en projecten met de videobeeldversnellingstechnologieën van de beschikbare computerhardware.
Hardware Encoder-versnelling inschakelen — Hiermee verbetert u de rendertijd die vereist is voor de productie van uw films. Selecteer de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst Type.
Opties voor hardwareversnelling die niet in uw systeem worden ondersteund, zijn niet beschikbaar.