Hoogtepunten : Een film maken met Hoogtepunten
Een film maken met Hoogtepunten
Nu u inzicht hebt in hoe Hoogtepunten werkt en welke opties en instellingen er beschikbaar zijn, bent u klaar om uw eerste film met Hoogtepunten te maken.
* Een film maken met Hoogtepunten
1 Open Hoogtepunten (klik in het paneel Bibliotheek op de knop Hoogtepunten .)
Opmerking: De knop Hoogtepunten is alleen beschikbaar wanneer u een aangepaste map selecteert in de mediabibliotheek (een map die u hebt gemaakt door op de knop Een nieuwe map toevoegen te klikken.
2 Klik op de knop Map en kies een map die u eerder hebt gemaakt, of klik op de knop Nieuwe map en typ een naam voor de map.
De nieuwe map wordt in de lijst met mappen weergegeven en wordt standaard geselecteerd.
3 Als u media wilt importeren, klikt u op de knop Media importeren en kiest u Mediabestanden importeren of Mediamappen importeren. Ga vervolgens naar de gewenste media en selecteer deze, en klik op Openen.
Ondersteunde mediabestanden worden toegevoegd aan de bibliotheek van Hoogtepunten.
4 Als u specifieke video's en foto's wilt selecteren voor uw film, gebruikt u de filter- en sorteerfuncties om de gewenste media te zoeken en klikt u op de rechterbovenhoek van elke miniatuur om een vinkje toe te voegen.
5 Klik op de knop Instellingen en kies een Filmmodus en de Filminstellingen. Zie De instellingen van Hoogtepunten voor meer informatie.
Opmerking: Met Automatisch kunt u volledig profiteren van de automatiseringsfuncties.
6 Klik op Maken.
Het compileren neemt enkele seconden of minuten in beslag, afhankelijk van de grootte en het aantal mediabestanden dat moet worden geanalyseerd.
De film wordt op de tijdlijn weergegeven wanneer het proces is voltooid.
7 Gebruik de afspeelfuncties in het navigatiegebied om de film te bekijken.
8 Als u bewerkingen wilt uitvoeren, kunt u dat op de tijdlijn doen. Zie Een film met Hoogtepunten bewerken voor meer informatie.
9 Wanneer u klaar bent om uw film te exporteren, klikt u op de knop OK onder aan het venster.
De film wordt als .vsp-bestand geƫxporteerd en wordt aan de bibliotheek van VideoStudio toegevoegd.