Vastleggen en importeren : Digitale media importeren
Digitale media importeren
U kunt dvd-, AVCHD, BDMV-video en foto's van een disk, harde schijf, geheugenkaart en digitale camcorders importeren.
* Digitale media importeren
1 Klik in de werkruimte Vastleggen op Digitale media importeren.
2 Klik op Selecteer te importeren bronmappen, blader naar mappen met uw digitale media en klik op OK.
3 Klik op Start en het dialoogvenster Digitale media importeren verschijnt.
4 Kies de mediafragmenten die u wilt importeren en klik op Start importeren. Alle geïmporteerde video's worden toegevoegd aan de miniaturenlijst in de bibliotheek.
* Tijdcode ophalen voor AVCHD inschakelen
1 Klik in de werkruimte Vastleggen op Digitale media importeren.
2 Selecteer de bestandslocatie in de lijst Selecteer te importeren bronmappenen klik op Starten.
3 Kies de mediafragmenten die u wilt importeren en klik op Start importeren om de functie Instellingen importeren te openen.
4 Selecteer Invoegen in tijdlijn bij Bestemming invoeren of selecteer Videodatumgegevens toevoegen als titel.
5 Kies de optie Gehele video om de tijdcode van het videobestand te importeren zodat deze gedurende de gehele video wordt weergegeven. Kies de optie Duur om de tijdcode als titel binnen een opgegeven duur te importeren. Klik op OK om de instellingen toe te passen.
Opmerking: U kunt dezelfde instellingen toepassen op alle video's die u importeert en u kunt het dialoogvenster Instellingen importeren verbergen door het selectievakje Kies deze instelling en vraag dit nooit meer in te schakelen. U kunt er ook voor kiezen om dat selectievakje in te schakelen op het tabblad Vastleggen in het dialoogvenster Programmavoorkeuren. Zie De werkruimte aanpassen voor meer informatie.