Leermiddelen : Leren met videostudielessen
Leren met videostudielessen
Het tabblad Welkom biedt toegang tot alle leermiddelen, zoals studielessen op video (bepaalde videocontent is alleen in het Engels), evenals gratis en betaalde inhoud waarmee u uw projectopties in VideoStudio kunt uitbreiden.
Tot het Welkomboek krijgt u toegang via het tabblad Welkom. Klik op Studielessen om de collectie met videostudielessen te verkennen. Zie Het Welkomboek voor meer informatie.
U kunt voor meer studielessen ook terecht op www.youtube.com/VideoStudioPro.
* Het Discovery Center openen
Selecteer Help Videostudielessen.