Videofilters : Filters markeren als favorieten
Filters markeren als favorieten
U kunt uwfavoriete filters uit verschillende categorieën verzamelen en in de map Favorieten opslaan. Op deze manier kunt u de filters die u het vaakst gebruikt, gemakkelijk terugvinden.
* Een filter markeren als favoriet
1 Klik op de knop Filter in de bibliotheek om de miniaturen van verschillende filtervoorbeelden weer te geven.
2 Selecteer het videofilter dat u wilt markeren als favoriet uit de miniaturen in de bibliotheek.
3 Klik op de knop Toevoegen aan mijn Favorieten om het filter toe te voegen aan de categorie Favorieten.
U kunt ook specifieke filteraanpassingen opslaan. Klik in het Optiepaneel op het tabblad Effect voor het filter, pas de filterlijst aan of selecteer Filter aanpassen, pas de instellingen aan en klik op de knop Toevoegen aan Mijn favorieten die rechts van de filterlijst wordt weergegeven.
* Een favoriet filter zoeken en toepassen
1 Kies in het paneel Bibliotheek de categorie Favorieten in het keuzevak Galerij.
2 Selecteer het favoriete videofilter dat u wilt gebruiken uit de miniaturen in de bibliotheek.