Stop-motionanimatie : Bestanden openen en importeren voor Stop Motion
Bestanden openen en importeren voor Stop Motion
U kunt een stop-motionproject openen dat u eerder hebt opgeslagen. U kunt ook afbeeldingen importeren die u van tevoren hebt vastgelegd. Bijvoorbeeld: een reeks foto's die u met uw DSLR hebt gemaakt in de modus voor automatische/continuopname is een goede bron voor stop motion animatieprojecten.
* Een bestaand stop-motionanimatieproject openen
1 Klik op Openen en blader naar het stop-motionanimatieproject waaraan u wilt werken.
Opmerking: Stop motion animatieprojecten die gemaakt zijn in VideoStudio hebben de indeling .uisx.
2 Klik op Openen om het project te activeren.
* Afbeeldingen in een stopmotion animatieproject importeren
1 Klik op Importeren en blader naar de foto's die u wilt opnemen in uw stop-motionanimatieprojecten.
Opmerking: Als er geen foto's worden weergegeven in de map, klikt u op Bladeren.
2 Klik op Openen.
Uw foto's worden automatisch opgenomen in het stop-motionanimatieproject.