Vastleggen en importeren : Het Optiepaneel in de werkruimte Bewerken gebruiken
Het Optiepaneel in de werkruimte Bewerken gebruiken
De werkruimte Vastleggen in VideoStudio bevat de bibliotheek en het Optiepaneel voor vastleggen waarin verschillende methodes voor het vastleggen en importeren van media beschikbaar zijn.
In de onderstaande tabel worden de opties van de werkruimte Vastleggen behandeld.

Met de optie Video vastleggen kunt u videobeelden en foto's van uw camcorder importeren op uw computer.
Met behulp van DV Quick Scan kunt u uw DV-band scannen en de scènes selecteren.
Klik op Digitale media importeren om mediafragmenten van een DVD-Video-, AVCHD- of BDMV-schijf of vanaf uw vaste schijf toe te voegen. Met deze functie kunt u video's ook direct importeren vanaf AVCHD, Blu-ray-disks of dvd-camcorders.
Klik op Stop Motion om meteen stop-motionanimaties te maken met vastgelegde afbeeldingen van uw apparaten voor het vastleggen van uw foto's en video's.
Klik op MultiCam Capture om video's van uw scherm op te nemen. U kunt ook beelden van uw webcam én uw scherm tegelijkertijd opnemen (de versie MultiCam Capture Lite is beperkt tot één camera, plus schermopnamen). Raadpleeg de Help van MultiCam Capture Lite voor meer informatie.