Media indelen en zoeken : Fragmenten in de bibliotheek indelen, weergeven en filteren
Fragmenten in de bibliotheek indelen, weergeven en filteren
Er zijn verschillende manieren waarop u mediafragmenten in de bibliotheek kunt indelen, zoeken, weergeven en filteren:
U kunt media indelen op basis van eigenschappen zoals naam, bestandstype, datum en resolutie.
U kunt media weergeven als miniatuur of als lijst met details over de bestanden.
U kunt media filteren door media weer te geven (of te verbergen) op type: foto's, video's en audio.
* Mediafragmenten indelen
Klik op de knop Fragmenten in de bibliotheek sorteren en selecteer een eigenschap Sorteren op in het menu.
* Mediafragmentweergave wijzigen
Klik op de knop Lijstweergave om uw mediafragmenten in een lijst met bestandseigenschappen weer te geven, of klik op de knop Miniatuur weergeven om miniaturen weer te geven.
Als u de mediafragmenten wilt sorteren in de Lijstweergave, klikt u op de titel van een eigenschap, zoals Naam, Type of Datum.
U kunt ook op de knop Titel weergeven/verbergen klikken om de bestandsnamen van de videofragmenten weer te geven of te verbergen.
De lijstweergave toont eigenschappen als bestandsnaam, mediatype, duur, resolutie, frames per seconde (FPS) en codecs.
* Mediafragmenten tonen of verbergen
Klik op een of meer van de volgende knoppen:
Video's weergeven/verbergen
Foto's weergeven/verbergen
Audiobestanden weergeven/verbergen
* De weergave van het paneel Bibliotheek wijzigen
Met behulp van de pictogrammen in het paneel Bibliotheek kunt u sjablonen, overgangen, titels, afbeeldingen, filters en volgpaden weergeven.