Welkom : Ondersteunde bestandsindelingen
Ondersteunde bestandsindelingen
De ondersteunde bestandsindelingen worden hieronder weergegeven. Raadpleeg de releaseopmerkingen voor de nieuwste informatie over ondersteunde bestanden of ga naar www.videostudiopro.com voor de nieuwste lijst in het gedeelte met systeemvereisten.
* Importindelingen
Video: AVCHD* (.M2T/.MTS), AVI, DV, DVR-MS, HDV, HEVC** (H.265), M2TS, M4V, MKV, MOD, MOV*** (H.264), MPEG-1/-2/-4, MXF, TOD, UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC, XAVC S, 3GP, niet-versleutelde dvd-titels
360  Video: Rechthoekig, enkel vissenoog, dubbel vissenoog
Audio: AAC, Aiff, AMR, AU, CDA, M4A, MOV, MP3, MP4, MPA, OGG, WAV, WMA
Afbeeldingen: CLP, CUR, DCS, DCX, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, MAC, MPO, MSP, PBM, PCT, PCX, PGM, PIC, PNG, PPM, PSD, PSPImage, PXR, RAS, SCI, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WBM, WBMP, WMF, 001, RAW-camerabestanden
* Exportindelingen
Video: AVC, AVI, DV, HDV, HEVC** (H.265), M2T, MOV, MPEG-1/-2/-4, UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC S, 3GP
Apparaten: Apple iPod/iPhone/iPad/TV, Android-apparaten, Sony PSP/PS3/PS4, Nintendo Wii, met Microsoft Xbox compatibele indelingen, DV, HDV
Schijven: DVD, AVCHD, SD-kaart, Blu-ray (zie hieronder)
Web: YouTube, Flickr, Vimeo
Audio: M4A, OGG, WAV, WMA
Afbeeldingen: BMP, JPG
* Blu-ray-ondersteuning
Hiervoor moet u een afzonderlijke plug-in vanuit het product downloaden
Hiervoor is een Blu-ray Disc-lezer en of -brander vereist

*AVCHD met AC3-audio wordt alleen ondersteund op Windows 8 en 10
**Voor HEVC-ondersteuning (H.265) zijn Windows 10, ondersteunende pc-hardware of een compatibele grafische kaart vereist, en de Microsoft HEVC-video-extensie moet geïnstalleerd zijn
***Ondersteuning voor het importeren en uitvoeren van alfakanaalvideo's
Productspecificaties kunnen zonder kennisgeving of zonder enige verplichting worden gewijzigd.