Painting Creator : Wisselen tussen Painting Creator-modi
Wisselen tussen Painting Creator-modi
U kunt kiezen uit twee Painting Creator-modi: animatiemodus en stilstaande modus.
* Kiezen tussen de Painting Creator-modi
Klik op een van de volgende knoppen (alleen de knop voor de actieve modus wordt in de werkbalk weergegeven).
Animatiemodus — hiermee kunt u de toegepaste penseelstreken opnemen als animatie. Alleen de actie en het resultaat op het doek worden vastgelegd (er worden geen onderbrekingen vastgelegd, zoals wanneer u van penseel wisselt of andere instellingen configureert).
Stilstaande modus — hiermee kunt u een stilstaande afbeelding maken van de penseelstreken die op het doek zijn toegepast.
Opmerking: Painting Creator gebruikt standaard de Animatiemodus.